RV Hotels - Grup Rosa dels Vents
des de 134 /nit

EXCURSIÓ A CAVALL PER MENORCA

EXCURSIÓ A CAVALL PER MENORCA

EXCURSIÓ A CAVALL PER MENORCA

Ofertes i escapades en Ciutadella - Menorca - RV Hotels Sea Club Menorca

OFERTES RV Hotels > EXCURSIÓ A CAVALL PER MENORCA

Una experiència a través de la cultura eqüestre de l’illa

EXCURSIÓ A CAVALL PER MENORCA

Menorca és sinònim de Mediterrani, platges de somni, tranquil·litat, patrimoni i cultura eqüestre. I és que, mai un animal ha estat tan vinculat a la història d’un territori i al dia a dia de la seva gent com els cavalls a Menorca.

L’illa és un destí únic per a aquells viatgers que busquen connectar amb la natura, i una de les millors maneres de fer-ho és a través d’una ruta a cavall.

Una experiència inoblidable que et brindarà l’oportunitat d’experimentar la sensació de llibertat, d’entrar en contacte directe amb espais verges i de gaudir de la bellesa de Menorca des d’una nova perspectiva.

Els itineraris per a descobrir l’illa a cavall són molts i molt variats, però des de RVHotels et proposem les 2 opcions més especials:

Excursió a Cala Fustam: un fantàstic itinerari a través de paratges 100% naturals i totalment verges, amb una sorpresa final: un passeig per la sorra fina de Cala Fustam que acabarà amb una entrada en l’aigua a cavall. Una experiència exclusiva a l’única cala de Menorca que permet l’accés a cavall durant la temporada estival.

Excursió a Cala Mitjana: un passeig tranquil a través de camins rurals i del Camí de Cavalls que finalitzarà amb una panoràmica d’aquesta cala verge, coneguda pel color turquesa de les seves aigües i per estar entre les 50 millors platges del món.

Excursió a Cala Fustam

Inclou:

  • Allotjament a l’Hotel
  • Esmorzar inclòs
  • Excursió a Cala Fustam: 2 hores 30 minuts
  • Apta a partir de 12 anys. A partir de 10 anys per a nens que munten habitualment

1 nit en habitació estàndard per a 2 adults + esmorzar bufet + excursió a Cala Fustam per a 2 adults des de:
174€

Excursió a Cala Mitjana

Inclou:

  • Allotjament a l’Hotel Sea Club Menorca
  • Esmorzar inclòs
  • Excursió a Cala Fustam: 1 hora 30 minuts
  • Activitat per a totes les edats i persones que vulguin gaudir d’un passeig agradable

1 nit en habitació estàndard per a 2 adults + esmorzar bufet + excursió a Cala Mitjana per a 2 adults des de:
134€

*Excursió Cala Fustam: l’entrada a l’aigua es realitzarà sempre que les circumstàncies meteorològiques i de seguretat ho permetin, amb la finalitat de respectar als banyistes que es trobin al lloc i garantir la seguretat de l’activitat.
*Per a reservar l’excursió desitjada, hauràs de seleccionar-la en el segon pas de la reserva- Secció “Extres”. Una vegada reservada l’activitat, contacta amb l’hotel per a reservar dia i hora.
*Totes dues excursions inclouen casc i assegurança d’activitats. Es recomana portar pantalons llargs i calçat esportiu. Es permet portar ronyonera però no motxilla.

des de 134 /nit

Altres ofertes a Ciutadella - Menorca i en destinacions properes