RV Hotels - Grup Rosa dels Vents
des de 69 /nit

DESCENS DE BARRANCS

DESCENS DE BARRANCS

DESCENS DE BARRANCS

Ofertes i escapades en Rialp - Pirineo de Lleida - RV Hotels Condes del Pallars

Amants de la natura i l’aventura: aquesta experiència és per a vosaltres! Puja la teva adrenalina i escapa de la rutina!

DESCENS DE BARRANCS

Oferta vàlida a partir del 15 de març.

Et convidem a escapar de l’esgotadora rutina urbana per pujar la teva adrenalina practicant barranquisme al Pallars Sobirà.

Sigues un veritable aventurer i viu aquest esport de muntanya realitzant salts a l’aigua, rappels, passant per estrets passadissos i nedant àmplies badenes. Combina la natura amb les divertides aigües de la Noguera Pallaresa.

Desconnecta de la rutina d’una manera diferent al nostre hotel i al millor preu, amb la nostra activitat apta per a tots els públics

T’oferim:

  • 1 nit d’hotel en habitació standard o club. Tu decideixes!
  • Descens del Barranc de Berrós
  • Durada aproximada de l’Activitat de 2 hores.
  • Activitat vàlida per a tota la família, nens a partir de 6 anys a l’estiu i de 12 anys a la primavera (variació del cabal del riu).
  • Inclou: Material tècnic, monitors experts, pàrquing a les instal·lacions des de les que es realitza l’activitat
  • Dificultat de l’activitat: Fàcil! Des d’on es deixa el cotxe fins a on comença l’activitat hi ha aproximadament 15 minuts a peu. Ràpels curts, nombrosos tobogans que ho fan molt divertit i abundant cabal d’aigua a la primavera. En acabar el descens podrem gaudir de l’embassament de la Torrassa i de l’entorn del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Els preus mostrats són els més econòmics per aquest pack. Es recomana portar tovallola, banyador i un calçat esportiu que es pugui mullar.
L’hotel al moment de la seva arribada li confirmarà l’hora de la seva activitat i on han de dirigir-se per realitzar-la.
Preu mostrat vàlid per persona i nit en habitació doble standard amb esmorzar inclòs. Preguem consultin preus per a altres dates, dies de la setmana i tipus d’habitació.

des de 69 /nit

Altres ofertes a Rialp - Pirineo de Lleida i en destinacions properes