Creuer en catamarà a les Illes Medes | RV Hotels
RV Hotels - Grup Rosa dels Vents
des de 82 /nit

CREUER A LES ILLES MEDES

CREUER A LES ILLES MEDES

CREUER A LES ILLES MEDES

Ofertes i escapades en L'Escala - Costa Brava - RV Hotels Nieves Mar

Una finestra al fons marí de la Costa Brava

CREUER A LES ILLES MEDES

La Costa Brava ens té enamorats i les experiències marítimes són una de les millors maneres de conèixer racons impressionants accessibles únicament a bord d’un vaixell.

Gaudeix d’un dia tranquil i relaxant navegant a bord d’un catamarà amb visió submarina. Una experiència amb la qual descobriràs la bellesa del fons marí que amaga el Parc Natural de les Illes Medes!

Una oportunitat única per a visitar el paradís per a molts bussejadors, ja que aquestes illes constitueixen una de les reserves de flora i fauna més importants del Mediterrani Occidental.

Omple’t d’energia i deixa’t captivar per l’univers marí de la Costa Brava!

L’experiència inclou:

  • Navegació cap a les Illes Medes en un catamarà amb grans finestrals que et permetran contemplar el món submarí que amaga aquest Parc Natural.
  • Durada de l’activitat: 2 hores
  • Allotjament a l’Hotel Nieves Mar
  • Esmorzar bufet inclòs. Amb possibilitat de mitja pensió o pensió completa sota un petit suplement

Preu des de més econòmic per persona i nit en base a habitació doble petita, esmorzar inclòs. Preguem que consultin preus per a altres dates, ocupacions i tipus d’habitació.
Experiència disponible els mesos de Juliol i Agost els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 18.30 hores i els diumenges d’11 a 13 hores.
Selecciona l’activitat en el segon pas de la reserva, una vegada ja hagis seleccionat el tipus d’habitació desitjat. Una vegada realitzada la reserva, contacta amb l’hotel per a informar sobre el dia en què desitges realitzar l’activitat.

des de 82 /nit

Altres ofertes a L'Escala - Costa Brava i en destinacions properes