Info & Contacte | RV Hotels
RV Hotels - Grup Rosa dels Vents

Si necessites ajuda o informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
Serà un plaer poder ajudar-te!

Informació i contacte
RV Hotels

RV Hotels pertany al Grup RV dedicat al sector turístic des de fa més de 40 anys. Vam iniciar la nostra activitat amb Rosa dels Vents referent a nivell nacional tant en colònies escolars com en Turisme en família així com en estades lingüístiques a l’estranger sota el nom de Idiomes Rosa dels Vents.

Sempre buscant la innovació i el desenvolupament, Rosa dels Vents ha anat diversificant la seva activitat fins a completar la secció hotelera, RVhotels amb una mateixa preocupació: gestionar directament els nostres establiments disposant d’un gran equip humà, tots professionals del sector l’objectiu sempre és garantir la sencera satisfacció del nostre client. La tercera branca del grup la completa els albergs juvenils a Barcelona, ​​que es troben entre els més punters en disseny i innovació del seu àmbit: Urbany Hostels.

A RV Hotels, disposem d’una gran varietat d’allotjaments turístics de qualitat, oferint-li sempre el millor preu, perquè les seves vacances siguin un sinònim de tranquil·litat i confort. Sigui quina sigui la localitat que trieu per a les seves vacances, li oferim un servei directe i eficaç garantint unes vacances inoblidables.


OFICINES CENTRALS

C/. Diputació, 238. Entl. 3a
08007 – Barcelona

(+34) 935 036 039

Dilluns a divendres
09:00 – 14:00 / 15:00 – 18:00