RV Hotels - Grup Rosa dels Vents

Programa Health & Safe
Hotels i Apartaments Covid-Free

Després de dies d’incertesa, la nostra prioritat és oferir felicitat i salut als nostres clients.

Hem estat treballant en la implementació de processos i certificacions que ens donin seguretat, perquè la única preocupació sigui la de gaudir dels petits moments que reinventaran aquest atípic estiu.

A RVHotels hem posat en marxa el nostre programa de Health&Safe que garanteix que, efectivament, la teva única preocupació sigui la de gaudir. S’ha creat un comitè extraordinari de Salut i Seguretat que s’ha encarregat de dissenyar un pla de contingència per adaptar totes les operacions a les noves necessitats sanitàries, i poder així, oferir les màximes garanties de seguretat per als nostres empleats i clients.

Seguint el pla de contingència anteriorment esmentat, us detallem les principals línies de treball que serviran de fil conductor en tots els nostres protocols:

Els nostres principals eixos d'actuació

Programa Health & Safe


Nous protocols de neteja, higiene i desinfecció


Distanciament de seguretat


Nous protocols de buffet i restauració


Digitalització de processos


Formació de treballadors


Desenvolupament de nous canals de comunicació

A continuació trobaràs les principals mesures adoptades en base als criteris indicats per cada espai de l’hotel.

Zones comunes

Intensificació de la freqüència de la neteja i desinfecció de les zones comunes i dels hotels, taulells de recepció, ascensors, portes i banys.

Dotació de gel desinfectant en punts de possible transmissió més recurrents com accés a ascensors, lavabos, recepció...

Control d’aforaments de totes les zones comunes (cafeteria, piscina, restaurant, mini-club..) dels hotels i apartaments

ASCENSORS: Utilització de mascaretes obligatòries si no són persones de la mateixa unitat familiar

Espais recreatius

Nou aforament màxim establert, assegurant la distància de seguretat entre clients

Les hamaques tindran una separació mínima de 1.5 metre entre elles

Augment de la desinfecció i neteja de totes les instal·lacions, tant de la piscina, com de l’SPA i gimnàs

Habitacions / Apartaments

Reducció de tèxtils (catifes incloses) de l’habitació, objectes de decoració... Per actuar d’acord amb el pla de contingència definit

La nostra bugaderia assegura i certifica el tractament de la roba de llit i tovalloles a més de 60 graus i amb productes desinfectants

Protocols de neteja i desinfecció excepcionals de les habitacions després de la sortida dels hostes

Especial atenció als articles de contacte freqüent com poder ser poms de portes, penjadors, comandaments a distància, etc.

Recepció

Nou aforament màxim establert, assegurant la distància de seguretat entre clients

Implementació de mampares protectores entre client i recepcionista

Els nostres empleats comptaran amb equips de protecció individual per la seva pròpia seguretat i la del client.

Foment del pagament amb targeta de crèdit o altres mitjans electrònics, preferiblement contactless. Aplicable a tots els serveis de l’establiment

Nova aplicació del PRE-CHECK IN, anticipant així les dades de reserva del client per minimitzar el contacte i evitar entregues de paper, i aglomeracions a l’arribada (servei disponible a RVHotels Ametlla mar, RVHotels Nieves Mar, RVHotels Nautic Park).

Nova APP amb tota la informació de l’hotel, des de cartes de begudes fins a informació bàsica de l’hotel com horaris, serveis oferts, etc.

Restaurant / Buffet

Control d’aforament assegurant la distància de seguretat entre clients

Hem reduït el número de taules als nostres Buffets (mínim de 1.5 metres entre taules)

Reformulem el servei per oferir, en la mesura del possible, emplatats individuals i/o monodosis tapats

Segons l’aforament es proposaran dos o tres torns de restaurant o si de cas es buscaran espais alternatius als hotels per garantir el servei de buffet

Se suggereix un itinerari predefinit per evitar les aglomeracions en zones de pas

El personal de servei de sala també portarà mascareta, sempre i quan no sigui possible mantenir la distancia de seguretat amb el client

Realitzem un exhaustiu control i revisió de la temperatura dels trens de rentat de la vaixella (>80º)

Ús de cartes digitalitzades que es trobaran a la nova APP que haurà de descarregar a la seva sortida.

Animació

Els nostres equips d’animació estan formats en protocols de prevenció, higiene i seguretat en el desenvolupament de les activitats.

Ús obligatori de mascaretes pel desplaçament a aquelles activitats que es desenvolupin fora de la zona principal de l’hotel i per aquelles que no permetin mantenir la distància mínima de seguretat

Desinfecció del material utilitzat en cada activitat després del seu us

Aforament limitat i organització de torns per accedir a la zona de mini-club

Ventilació i desinfecció de la zona de mini-club en cada torn

Preguntes freqüents

Les piscines estaran obertes a tots els nostres establiments, l'aforament es limitarà tenint en compte l'espai disponible i la distància de seguretat de 1.5 metres marcat per la normativa. No preveiem que es puguin fer torns per l'ús d'aquestes instal·lacions, en cas de tenir una molt alta ocupació, els informarem sobre com procedir a la seva arribada a l'hotel/apartament.

L'ús de la mascareta serà necessari única i exclusivament quan no es puguin respectar les distàncies de seguretat necessàries, com a l'ascensor, i si no són de la mateixa unitat familiar. El nostre protocol està encarat a reduir l'ús de les mascaretes (mitjançant la distància social) a les nostres instal·lacions. No obstant això, hi haurà moments en els quals sí que s'hauran de fer servir.

Els nens podran moure’s com abans per l’hotel, sempre i quan, respectin la nova normativa de distància de seguretat, recomanem sempre que els nens vagin acompanyats d’un adult i en aquest cas s’accentua la necessitat de supervisió dels adults per tal que els nens s’adaptin a la nova manera d’actuar, sobretot a les zones comunes dels hotels.

En aquest cas, igual que abans de la situació excepcional del COVID-19, la nostra política de cancel·lació, reflectia la cancel·lació total sense despeses en cas de causa justificada com podria ser una malaltia que impedís viatjar, sempre i quan se’ns fes arribar un document acreditatiu, aquest mateix criteri és el que s’aplicarà en casos de malaltia per COVID-19, essent la cancel·lació gratuïta si s’adjunta un informe mèdic.

Totes les nostres instal·lacions a tots els nostres hotels estaran disponibles, això sí, reformulant l’ús basant-nos en els criteris marcats per la nova normativa, reduint aforaments, aplicant mesures de seguretat i distancia, etc.. Per tant sí que estaran disponibles però haurem d’acostumar-nos a la nova “normalitat” incloent l’os de les nostres instal·lacions durant les seves vacances.

Sí, es podrà fer servir però amb aforaments limitats. Es valora limitar l'accés horari en cas d'alta demanda del servei.

Sí, tots els hotels funcionaran com a bufets com sempre, hi haurà òbviament adaptacions a la nova normativa com per exemple, els emplatats mono dosis per evitar això el màxim contacte entre clients. Es reformularan aforaments en funció de l’espai disponible, tenint en compte les distàncies de seguretat entre taules. Això pot suposar segons l’hotel, la disposició de nous espais per a ús de menjador i evitar així en moments d’alta ocupació, haver de fer torns per a l’ús del bufet. No obstant i si és necessari, s’establiran dos o tres torns de passe de bufet que es gestionaran de manera ordenada des de la recepció o des de el propi menjador.

En la mesura del possible i sempre que els espais ho permetin s’intentaran no haver de gestionar dos torns de passe de buffet. No obstant i si és necessari, s’establiran dos o tres torns de passe de buffet que es gestionarà de manera ordenada des de recepció o des de el propi menjador.

Serà necessari l’ús de mascaretes pel desplaçament a aquelles activitats que es desenvolupin fora de la zona principal de l’hotel i per aquelles que no permetin mantenir la distància mínima de seguretat. Els nens hauran de presentar-se a l'activitat amb la seva mascareta

Sabem que per a molts, l'animació és quelcom imprescindible, no obstant això, hem d'entendre que les activitats tal com les tenim enteses fins ara, per normativa, no podran ser les mateixes. El nostre gran equip d'animació, està treballant dur per poder adaptar i reformular les activitats que tant us agraden perquè tots tornem a gaudir tant de les instal·lacions com de les activitats.

Sí, hi haurà un aforament i organització de torns per accedir a la zona del mini club. Es ventilarà i desinfectarà la zona de mini club en cada torn. S’hauran de prendre les mesures necessàries per protocol, com l’ús de mascaretes (segons l’espai) o el rentat de mans constant per part del nostre personal com dels propis nens. Tot el material serà desinfectat després del seu ús, no obstant això, es prioritzaran al màxim les activitats exteriors per evitar l’ús intensiu de les instal·lacions per part del nostre personal o dels nens.