RV Hotels - Grup Rosa dels Vents

Comunicat oficial COVID-19

Degut a la situació actual pel COVID-19, a RVhotels tanquem temporalment els nostres hotels per vetllar per la seguretat del nostre equip i els nostres clients. Seguim treballant per reprendre aviat l’activitat i continuar compartint moments i experiències amb tots vosaltres. De moment, també #quedatacasa, però volem que continueu somiant amb viatges.

Per aquest motiu us oferim la possibilitat d’un canvi de dates o la cancel·lació gratuïta de la vostra reserva.

Agraïm enormement la vostre comprensió ! Ens veiem aviat !

A continuació l’expliquem breument que fer en cas de tenir una reserva amb nosaltres fins a l’1 de Maig.

Com t’afecta això?

Lo primordial per a nosaltres és que puguis tornar-te a allotjar en el nostre hotel, és per això que et proposem en primera instancia fer un canvi de dates de la teva reserva i poder visitar-nos en un altre moment, o si per temes de calendari no t’és possible, cancel·lar la teva reserva sense cap cost.

Como modifiques o cancel·les la teva reserva?

Molt fàcil La majoria dels portals online ha posat a disposició del client la possibilitat de modificar o cancel·lar les reserves degut al COVID-19, per tant el que hauries de fer és anar a la confirmació de la reserva o a la pàgina web on la vas fer i veuràs ràpidament com gestionar tant la modificació o cancel·lació de la teva reserva.

Si la reserva esta feta per Booking.com excepcionalment podrem fer la cancel·lació/modificació al nom des de l’hotel però necessitarem el vostre acord per escrit per poder efectuar-les.

Si per contra la teva reserva està feta a la nostra web, al mail de confirmació trobareu el botó de “modificar o cancel·lar la reserva” allà mateix podeu gestionar-ho i ens arribarà automàticament al nostre sistema.

Si necessites ajuda per aquesta gestió no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres via email a: reservas@rvhotels.es estarem encantats d’ajudar-te.

Queda’t a casa! Tornarem aviat i amb més ganes i més forts que mai!

Descarrega el comunicat Oficial de de RVHotels en pdf