RV Hotels - Grup Rosa dels Vents

Comunicat oficial COVID-19

Degut a la situació actual pel COVID-19, a RVhotels tanquem temporalment els nostres hotels i apartaments per vetllar per la seguretat del nostre equip i els nostres clients. Seguim treballant per reprendre aviat l’activitat i continuar compartint moments i experiències amb tots vosaltres

Adaptant-nos al canvi constant de la situació, hem flexibilitzat al màxim la nostra política de canvis i cancel·lacions que ara es poden fer sense despeses fins a 2 dies abans de l’entrada.

Durant aquesta pausa, els departaments de Direcció, Operacions i Restauració i Begudes (F&B) estan treballant al màxim per implementar els protocols necessaris anti-Covid 19 a tots els nostres establiments, treballant en un programa que unifiqui totes les mesures sanitàries per que l’esperada tronada sigui segura, tant per vosaltres, els nostre clients, com pels nostres treballadors.

De moment, també #ensquedemacasa, però volem que continueu somiant. No cancel·lis els teus somnis, ajorna’ls!

QUÉ FER SI TENS UNA RESERVA AMB NOSALTRES?

A continuació t’expliquem breument que fer en cas de tenir una reserva amb nosaltres dintre de les dates de tancament dels nostres hotels i apartaments.

COM T’AFECTA AIXÒ?

Lo primordial per a nosaltres és que puguis tornar-te a allotjar en el nostre hotel, és per això que et proposem en primera instancia fer un canvi de dates de la teva reserva i poder visitar-nos en un altre moment, o si per temes de calendari no t’és possible, cancel·lar la teva reserva sense cap cost.

COMO MODIFIQUES O CANCEL·LES LA TEVA RESERVA?

Molt fàcil La majoria dels portals online ha posat a disposició del client la possibilitat de modificar o cancel·lar les reserves degut al COVID-19, per tant el que hauries de fer és anar a la confirmació de la reserva o a la pàgina web on la vas fer i veuràs ràpidament com gestionar tant la modificació o cancel·lació de la teva reserva.

Si la reserva esta feta per Booking.com excepcionalment podrem fer la cancel·lació/modificació al nom des de l’hotel però necessitarem el vostre acord per escrit per poder efectuar-les.

Si per contra la teva reserva està feta a la nostra web, al mail de confirmació trobareu el botó de “modificar o cancel·lar la reserva” allà mateix podeu gestionar-ho i ens arribarà automàticament al nostre sistema.

Si necessites ajuda per aquesta gestió no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres via email a: reservas@rvhotels.es estarem encantats d’ajudar-te.

Queda’t a casa! Tornarem aviat i amb més ganes i més forts que mai!

Descarrega el comunicat Oficial de de RVHotels en pdf